Lična zaštitna sredstva

PROFESIONALNA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE PROSTORIJA

Zaštitne rukavice

 

 

BLITZ CITRO G481

 

 

BLITZ  ORANGE G481

Zaštitna i radna odeća

Zaštitna i radna obuća

Zaštita glave i lica

Zaštita sluha

Zaštita disajnih organa

Zaštita za zavarivanje

Zaštita od pada

BLITZ CITRO  G481

BLITZ ORANGE  G482

Ronilačka odela

Neutralno višenamensko sredstvo za svakodnevno čišćenje i održavanje vodootpornih materijala, površina i podova. Pogodan za primenu na plastici, lakiranim drvenim podovima, pločicama, porcelanskoj plastici, mesingu i bakru.  Lako uklanja zaprljanost od grafitne i hemijske olovke. Miris limuna. 

Pakovanje: 40 ml, 1 l, 10 l, 200 l

Neutralno višenamensko sredstvo za svakodnevno čišćenje i održavanje vodootpornih materijala, površina i podova. Pogodan za primenu na plastici, lakiranim drvenim podovima, pločicama, porcelanskoj plastici, mesingu i bakru.  Lako uklanja zaprljanost od grafitne i hemijske olovke. Miris pomorandže.

Pakovanje: 40 ml, 1 l, 10 l, 200 l

Bezbednost na putu

Jednokratna upotreba

Profesionalna sredstva za čišćenje prostorija

 

 

 

   

O TENS G500

 

VARIO CLEAN TRENDY T560

 

O TENS  G500

VARIO CLEAN TRENDY  G560

 

Sredstvo na bazi citrata, bez tenzida za čišćenje i održavanje vodootpornih površina, podova i materijala. Idealno za čišćenje srednje zaprljanih tekstilnih podova i tapaciranog nameštaja, zidova  plafona i mašinsko čišćenje. Delimično pogodno za čišćenje, porcelanskih i keramičkih pločica.

Pakovanje: 1 l, 10 l

Neutralno nežno sredstvo za svakodnevno čišćenje vodootpornih i osetljivih materijala, podloga i podova, ramova prozora, radijatora, plastičnih i staklenih površina, kamenih i keramičkih pločica. Delimično pogodno za čišćenje akrilnog stakla, linoleuma, aliminijuma, školskih tabli.

Pakovanje: 1 l, 10 l, 200 l

 

 

 

   

BUZ® WINDOWMASTER G525

 

BUZ® METASOFT G507

 

BUZ®  WINDOWMASTER  G525

BUZ®  METASOFT  G507

 

Koncentrovano sredstvo za čišćenje prozora, stakla, ramova i automobilskih prozora sa efektom protiv ponovnog lakog prljanja. Idealan za uklanjanje prljavštinе od insekata.

Pakovanje: 1 l, 10 l

Sredstvo za čišćenje i održavanje kiselo-otpornih površina od nerđajućeg čelika. Otklanja upornu prljavštinu od zemlje i raznih masti sa površina i uređaja od nerđajućeg čelika. Sprečava taloženje nečistoća. Nanosi se nerastvoreno i ispira vodom.

Pakovanje: 500 ml

 

 

 

   

MULTI CLEAN G430

 

AKTIV G433

 

MULTI CLEAN  G430

AKTIV  G433

 

Alkalno sredstvo za svakodnevno i temeljno čišćenje vodootpornih i alkalno otpornih površina, podova i materijala kao što su plastika, vrata, staklo i pločice. Otklanja nešistoće od ulja i masti.

Pakovanje: 1 l, 10 l, 200 l

Snažno sredstvo za čišćenje i održavanje svih vodootpornih površina i podova kao što su vrata, okviri prozora, radijatori, plastične i staklene površine, kamene i keramičke pločice.

Pakovanje: 1l, 10 l, 200 l

 

 

 

 

BUZ CONTRACALC

BUCASAN TRENDY

 

BUZ®  CONTRACALC

BUCASAN® TRENDY  T464

 

Tečni skidač kamenca i sredstvo za osnovno čišćenje na bazi fosforne kiseline pogodno za sanitarne oblasti, kupatila kao i prehrambenu industriju. Primenjljivo na svim kiselo-otpornim materijalima i površinama. Idealno za osnovno čišćenje svih površina od nerđajućeg čelika zaprljanih kamencom, kao i za skidanje fleka sa kuhinjskih uređaja.  Pogodno za primenu kod mašinskog pranja i  pranja pod pritiskom.

Pakovanje: 1 l, 10 l

Sredstvo za redovno čišćenje i održavanje sanitarnih prostorija na bazi amidosumporne kiseline. Primenjiv na svim kiselo-otpornim površinama kao što su pločice, umivaonici, wc šolje, itd. Izuzetno pogodan za sanitarni porcelan, hrom i površine od nerđajućeg čelika, zidne i podne pločice. Lako razgrađuje kamenac, zaprljanost od oksidacije i taloga sapuna. avedeno u Nemačkom RK institutu.

Pakovanje: 1l, 10 l, 200l

 

 

 

 

UNIBUZ

POLYBUZ TRENDY

 

UNIBUZ G235

POLYBUZ®  TRENDY  T201

 

Sredstvo za čišćenje podova na bazi vodorastvorivih polimera za održavanje i čišćenje vodootpornih podova. Naročito pogodan za PVC, linoleum, gumene, granitne i kamene podove. Primena mu je univerzalna i pogodan je za korišćenje u mašinama za čišćenje i poliranje.

Pakovanje: 40 ml, 1 l, 10 l, 200 l

Sredstvo visokog sjaja na bazi alkohola za čišćenje vodotpornih podova koji ne zahtevaju dodatnu negu. Posebno pogodan za granitne, keramičke i porcelanske pločice.

Pakovanje:  40 ml. 1 l, 10 l

 

 

 

 

 

BUZ SOAP

 

BUZ WIPE

 

BUZ® SOAP  G240

BUZ® WIPE  G270

 

Sredstvo za čišćenje podova na bazi sapuna za održavanje iintezivno čišćenje vodootpornih podova. Delimično pogodan za PVC, gumene, mermerne, kamene i terakota podove. Idealan za elektrostatički provodljive podove.

Pakovanje: 1 l, 10 l

Sredstvo na bazi alkohola za čišćenje laminiranih podova. Pogodan za lakirani parket, keramičke površine i visokopolirani pod od prirodnog kamena. Veoma dobro čisti, suši se bez tragova, protivklizan je i ima prijatan miris.

Pakovanje: 1 l, 10 l

     
 

PERFECT

CORRIDOR® UNIC ULTRA

 

PERFEKT G440

CORRIDOR® UNIC ULTRA S707

 

Izuzetno snažno alkalno sredstvo za čišćenje alkalno otpornih materijala, površina i podova. Delimično pogodno za radionice i industrijska postrojenja. Primenljivo i u prehrambenom sektoru i u kuhinjama. Razgrađuje teška ulja i masti. Primenljiv kod mašina koje rade pod visokim pritiskom. Zavedeno u Nemačkom RK institutu.

Pakovanje: 1 l, 10 l, 200 l

Osnovno sredstvo za čišćenje alkalno osetljivih, vodootpornih tvrdih podova. Posebno pogodan za linoleum, gumene i cementne podove. Takođe pogodan za PVC, podove od prirodnog i veštačkog kamena, klinker i glinene pločice.

Pakovanje:  10 l

     
   

INDUMASTER® PROTECT IR 30

 

INDUMASTER ® STRONG IR 45

 

INDUMASTER®  PROTECT IR 30

INDUMASTER ® STRONG IR 45

 

Niskoalkalno sredstvo za mašinsko čišćenje alkalno otpornih materijala, podloga i podova u industrijskim postrojenjima i radionicama. Delimično pogodan za čišćenje mašina. Izuzetno pogodan za čišćenje cerada kamiona i automobilskih šasija. Razgrađuje ulja i masti brzo i eƒkasno, poseduje i anti-korozivna svojstva. Pogodan za primenu kod mašinskog čišćenja

Pakovanje:  10 l

Visokoalkalno sredstvo za rastvaranje nečistoća na alkalno otpornim materijalima, površinama i podovima u industrijskim postrojenjima i radionicama. Rastvara zaprljanost od teške rđe, ulja i masti. Izuzetno pogodno za uklanjanje tragova gume i graƒta. Pogodan za primenu kod mašinskog čišćenja i čišćenja pod visokim pritiskom.

Pakovanje:  10 l

 

 

   

INDUMASTER® UNIVERZAL IR 55

 

INDUMASTER® GRS IR 81

 

INDUMASTER®  UNIVERSAL IR 55

INDUMASTER®  GRS IR 81

 

Veoma moćno sredstvo, za široku primenu u industrijskom čišćenju i održavanju u prostorima kao što su proizvodne hale, mesta utovara, radionice, garaže, servisi, auto industrija, itd. Univerzalna primena na svim vodootpornim površinama, materijalima, podovima i mašinama. Veoma eƒkasno uklanja ulja i masti na površinama i podovima. Posebno pogodan potrebama auto industrije. Takođe je pogodan za primenu u oblastima gde se rukuje sa hranom.

Pakovanje:  10 l, 200 l

Kiselo osnovno sredstvo za čišćenje kiselootpornih materijala, površina, alata, sanitarnih čvorova, itd. Delimično pogodan za čišćenje mašinskim sprejom. Izuzetno pogodan za industrijsko čišćenje. Veoma lako uklanja nečistoće od rđe, taloga oksidantai kamenaca, urina.

Pakovanje:  10 l

 

 

   

BUDENAT COMBI

 

BISTRO

 

BUDENAT® COMBI  G451

BISTRO  6435

 

Dezinfekciono alkalno sredstvo za čišćenje površina za pripremu hrane, kao i dezinfekciju alkalno otpornih materijala, površina i podova. Posebno pogodan za primenu u oblastima prerade životinjskih prehrambenih proizvoda, kao što su klanice i u profesionalnim kuhinjama. Izuzetno dobro razgrađuje prljavštinu nastalu od teških ulja i masti. Čisti, dezin…kuje i eliminiše bakterije i gljivice i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje

Pakovanje:  10 l

Rastvarač masti i proteina namenjen za održavanje i temeljno čišćenje alkalno otpornih površina. Posebno pogodan za primenu u prehrambenoj industriji i to u proizvodnim pogonima, kantinama, kao i u restoranima. Razgrađuje prljavštinu od teških ulja, masti i proteina. Pogodan za primenu u mašinama pod pritiskom i mašinama pod pritiskom sa penom. Poseduje i serti…kat za prehrambenu industriju.

Pakovanje: 1l,  10 l

 

 

 

   

OPTIFLOR

 

BUZ LEATHER

 

OPTIFLOR® EX  G477

BUZ® LEATHER

 

Sredstvo za čišćenje tepiha, etisona i svih vrsta tekstila putem ekstrakcije. Rastvara nečistoće, prodire duboko u vlakna. Pogodan je za primenu u ekstrakcijskim mašinama.

Pakovanje:  1 l, 10 l

Sredstvo za čišćenje i održavanje svih tipova glatke kože. Za primenu na nameštaju, odeći, cipelama, u unutrašnjosti automobila i ostalim kožnim proizvodima.

Pakovanje: 375 ml

     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006