Lična zaštitna sredstva

ZAŠTITA OD PADA

Zaštitne rukavice

 

 

Opasač

 

 

Opasač

Zaštitna i radna odeća

Zaštitna i radna obuća

Zaštita glave i lica

Zaštita sluha

Zaštita disajnih organa

Zaštita za zavarivanje

Zaštita od pada

OPASAČ P-52

Opasač se koristi se za zaštitu od pada prilikom radova na visini. Kači se u 3 tačke: na grudima, na leđima i na bokovima. Poseduje automatske kopče radi lakšeg montiranja, podršku za leđa, kao i podršku za rameni i butni deo radi povećane udobnosti i komfora pri radu.

OPASAČ P-51E

Opasač se koristi se za zaštitu od pada prilikom radova na visini.  Kači se u 3 tačke: na grudima, na leđima i na bokovima. Poseduje automatske kopče radi lakšeg montiranja, široku ojačanu podrška za leđa i rastegljive uprtače koji pružaju veću udobnost i ublažavaju udar na grudi.

Ronilačka odela

Bezbednost na putu

Jednokratna upotreba

Profesionalna sredstva za čišćenje prostorija

 
 
  Opasač Opasač
 

OPASAČ P-20

OPASAČ P-02

 

Opasač se koristi se za zaštitu od pada prilikom građevinskih radova na visini. Dizajniran je sa monterskim pojasom i uprtačima oko grudi i nogu radi veće udobnosti. Kači se na leđima i sa strane.

Opasač se koristi za monterske radove na visinama. Poseduje monterski pojas i uprtače.  Kači se na leđima i sa strane.

 

 

 
  Opasač Opasač
 

OPASAČ PB-10

OPASAČ PB-10/LB 100

 

Opasač pruža zaštitu od pada pri građevinskim radovima na visini. Koristi se za pozicioniranje na stubovima. Poseduje široku podršku za leđa.

Opasač pruža zaštitu od pada pri građevinskim radovima na visini. Koristi se za pozicioniranje na stubovima. Dizajniran je sa podesivim užetom i kljunastim karabinom (komplet). Ima široku podrška za leđa.

 

 

 
  Uže apsorber sa užetom
 

UŽE LB 10020

APSORBER ABM + LB 101

 

Uže od poliamida je sigurnosni dodatak opremi koja se koristi za rad na velikim visinama, kao što su radovi u građevini, elektrodistribuciji, mostogradnji, viskogradnji.  Služi za pozicioniranje,poprečni presek je ø12 mm, a dužine 2 m. Podesivo je sa žabicom.

Apsorber energije koji se koristi u kombinaciji sa opremom za zaštitu od pada pri radu na visini. Uže je  ø10,5 mm i dužine 2 m koja predstavlja ukupnu dužina kada se na uže i na apsorber  namontiraju karabini. Apsorber ima ublaživač udara na telo prilikom pada.

 

 

 
  karabin karabin
 

KARABIN AZ 011

KARABIN AZ 023

 

Automatski čelični karabin sa sigurnosnim zavrtnjem,  Koristi se kao sigurnosni dodatak opremi za zaštitu od pada pri radu na visinama..

Širina otvora: 22 mm,

Dimenzije: 108 x 60 mm,

Težina: 180 g

Automatski karabin izrađen je od laganih legura. Koristi se zajedno sa opremom za sprečavanje i zaustavljanje padova pri radu na visinama.

Širina otvora: 60 mm,

Dimenzije: 240 x 130 mm,

Težina: 460 g

     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006