Zaštita vrta, voćnjaka i vinograda

ZEMLJA ZA CVEĆE

Zemlja za cveće

 

Zemlja za cveće "Gaia universale"

 

Zemlja za cveće "Gaia acidofile"

Semena

Tečna đubriva

Pumpe za prskanje

Delovi za pumpe

 

SUPSTRAT ZA CVEĆE "GAIA UNIVERSALE"

SUPSTRAT ZA CVEĆE "GAIA ACIDOFILE"
 

Univerzalna zemlja za cveće sa visokim sadržajem humusa, idealna za  sejanje i presađivanje u saksijama i na otvorenom. Sadrži sve hranjive materije potrebne za ravnomeran rast biljaka. Zbog visokog sadržaja humusa dugo ostaje plodna.

Pakovanje (l): 20, 50, 80

Zemlja velike poroznosti sa odličnim zadržavanjem vode, idealna za sejanje i presađivanje muškatli, rododendrona, azeleja, kamelija. Hranjive supstance u zemlji  garantuju ravnomeran rast i bogato i dugotrajno cvetanje.

Pakovanje: 50 l

 
 
 
 
 
 
 
     
   
  Zemlja za cveće "Gaia gerani" Zemlja za cveće "Gaia embrosi"
  SUPSTRAT ZA BEGONIJE  "GAIA GERANI" SUPSTRAT ZA TRAVNJAKE "GAIA ERBOSI"
 

Specijalna zemlja za uzgajanje begonija i drugog balkonskog cveća. Sadržana ilovača stvara rezerve  hranjivih materija koje garantuju bogato i dugotrajno cvetanje.

Pakovanje: 50 l

Specijalno zemlja za održavanje ukrasnih i sportskih travnatih terena. Bogat sadržaj kvarcnog peska poboljšava strukturu zemlje i  podstiče brzo klijanje i razvijanje korena trave.

Pakovanje: 80 l

     
  Zemlja za cveće "Terri" Zemlja za cveće "Tera brill"
  SUPSTRAT ZA CVEĆE I POVRĆE "TERRI" SUPSTRAT ZA CVEĆE "TERRA BRILL"
 

Zemlja sadrži organske supstance i hranjive materije potrebne biljkama. Uzajamno dejatvo humusa i minerala omogućava biljkama da apsorbuju sve hranjive materije i stvore rezerve potrebne za spor i ravnomeran rast.

Pakovanje: 20, 50 l

Univerzalna zemlja za cveće, idealna za  sejanje i presađivanje u saksijama i cvetnjacima. Sadrži sve hranjive materije potrebne za ravnomeran rast biljaka. Zahvaljujući visokom sadržaju humusa dugo vremena ostaje plodna.

Pakovanje: 10 l

     

Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006