Lična zaštitna sredstva

ZAŠTITA ZA ZAVARIVANJE

Zaštitne rukavice

 

 

Varilačke naočare

 

Varilačke naočare

Zaštitna i radna odeća

Zaštitna i radna obuća

Zaštita glave i lica

Zaštita sluha

Zaštita disajnih organa

Zaštita za zavarivanje

VARILAČKE NAOČARE PT 1150

Naočare za zaštitu očiju prilikom zavarivanja, Preklopne,   sa ventilima i mekanim PVC ramom. Imaju elastičnu podesivu traku, polikarbonatska stakla DIN 5 i unutrašnja polikarbonatska bistra stakla.

VARILAČKE NAOČARE PT 1140

Naočare za zaštitu očiju prilikom zavarivanja. Preklopne sa ventilima i pravougaonim staklom 108x51mm, elastičnom podesivom trakom, polikarbonatska stakla i unutrašnja polikarbonatska bistra stakla.

Zaštita od pada

Ronilačka odela

Bezbednost na putu

   
   

Jednokratna upotreba

Naočare za brusače Varilačka maska

Profesionalna sredstva za čišćenje prostorija

 
 
 
 
 
 
 
 

BRUSAČKE NAOČARE

VARILAČKA  MASKA PT 2737

 

Naočare za zaštitu očiju prilikom brušenja Eloksirane naočare, sa bistrim staklima i aluminijumskim okvirom.

Ručna varilačka maska od polipropilena  zaštitu očiju i lica prilikom zavarivanja. Imaju ručicu sa unutrašnje strane i staklo dimenzija 110 x 90 mm.

 

 

 
  Varilačka maska Varilačka maska
 

VARILAČKA MASKA PT 2720

VARILAČKA MASKA PT 2722

 

Naglavna varilačka maska za zaštitu lica i očiju prilikom zavarivanja, Dizajnirane sa ekranom na preklop, znojnicom, točkićem za podešavanje obima i dubljim čeonim i vratnim delom radi veće zaštite. Dimenzije stakla: 108 x 51 mm,

Naglavna varilačka maska za efikasnu zaštitu lica i očiju prilikom zavarivanja. Dizajnirana sa znojnicom,  točkićem za podešavanje obima i dubljim čeoni delom radi bolje zaštite.  Dimenzije stakla 108 x 82 mm,

 

 

 
  Varilačka maska COBRA Varilačka maska GALAXY
 

VARILAČKA MASKA "COBRA"

VARILAČKA MASKA "GALAXY 3000"

 

Automatska maska za zavarivanje sa manualnim podešavanjem nivoa zatamnjenja DIN 9-13. Visina  maske se podešava u 5 pozicija. sastavni delovi maske su zamenjiva znojnica, točkić za podešavanje obima maske, lako zamenjiva polikarbonatska stakla koja štite automatski filter. Koristi solarnu energiju i baterije nisu potrebne.

Radna temperatura:  od -50C do +550C

Težina maske: 0,43kg.

 

Automatska maska za zavarivanje sa manuelnim podešavanje nivoa zatamnjenja DIN 9-13, sastavni delovi maske su točkić za podešavanje obima maske, lako zamenjiva polikarbonatska stakla koja štite automatski filter. Koristi solarnu energiju, baterije nisu potrebne

Radna temperatura:  od -50C do +550C

Težina maske: 0,43kg.

 

     
  Kecelja Struve Varilačka kecelja
 

KECELJA "STRUVE"

VARILAČKA KECELJA

 

Zaštitna kecelja za zavarivače proizvedena je od goveđeg špalta, sa podesivim šnalama. Koristi se za prilikom zavarivanja, brušenja, sečenja metala, u mašinskoj industriji, metaloprerađivačkoj industriji...

Dimenzije: 100 x 80 cm

 

Kecelja za zavarivače  domaća proizvodnje izrađuje se od  dve vrste materijala (svinjski i goveđi boks). Koristi se za prilikom zavarivanja, brušenja, sečenja metala, u mašinskoj industriji, metaloprerađivačkoj industriji...

Dimenzije: 100 x 70 cm

 

     
  Zaštitne kožne rukavice SANDPIPER Zaštitne kožne rukavice SANDPIPER LUX
 

RUKAVICE "SANDPIPER"

RUKAVICE "SANDPIPER LUX"

 

Rukavice za zavarivače od goveđeg špalta dužine 35 cm. Crne su boje. Imaju zaštićene skrivene šavove, pamučnu postavu i sertifikat za zavarivanje tip A. Koriste se u građevinarstvu i industriji prilikom zavarivanja.

Rukavice za zavarivanje od goveđeg špalta visokog kvaliteta, dužine 35 cm. Crvene su boje. Imaju zaštićene skrivene šavove, pamučnu postavu i sertifikat za zavarivanje tip A. Koriste se za u građevinarstvu i industriji prilikom zavarivanja.

     
  Zaštitne kožne rukavice MERLIN Zaštitne kožne rukavice HARPY
 

RUKAVICE "MERLIN"

RUKAVICE "HARPY"

 

Rukavice za zavarivače od goveđeg špalta bez postave, sa sigurnosnom manžetnom od 15 cm. Sive su boje i imaju sertifikat za zavarivanje tip B. Koriste se u građevinarstvu i industriji prilikom zavarivanja.

Rukavice namenjene zavarivačima od goveđeg špalta dužine 35 cm. Imaju zaštićene skrivene šavove,  pamučnu postavu, ojačanje na dlanu i sertifikat za zavarivanje tip A. Boja im je lako uočljiva, a koriste se u građevinarstvu i industriji prilikom zavarivanja.

     
 
 

RUKAVICE "SPINUS"

RUKAVICE "CRANE"

 

Rukavice namenjene zavarivačima izrađene su od žute goveđe kože. Dužina im je 35cm, Imaju zaštićene skrivene šavove od kevlarskog konca, pamučnu postavu i sertifikat za zavarivanje tip A. Koriste se u mašinskoj, građevinskoj i metalnoj industriji.

Rukavice namenjene zavarivačima. Izrađene su od mekana goveđe koža na dlanu, nadlanica je sivi špalt. Imaju krutu manžetnu od 15 cm. Koristi u građevinarstvu i industriji u procesu zavarivanja.

     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006